Общи условия

Фотография

Записване на час?

Моля преди да запазите час за фотосесия или събитие, разгледайте снимките на фейсбук страницата или на официалния сайт на студиото, за да се уверите, че аз съм Вашият фотограф! Много е важно да харесвате работата ми, начина по който отразявам това, което виждам, както и самата обработка!

За да си запишете час за фотосесия или събитие, може да го направите на тел.: 0889000873 или на е-майл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Какво е необходимо за фотосесия?

1. Желателно е преди да дойдете в студиото да обсъдим какво точно желаете и да изберем заедно цялостната визия за Вашата сесия. 

2. Елате навреме за сесия, ценя Вашето време, моля и Вие да цените моето. Закъснението за снимки отнема от часа Ви и ме ограничава във визиите и самите кадри. 

3. Цените на предлаганите от мен фотографски услуги можете да откриете на сайта (www.emotion-studio.bg) в раздел Фотография- Цени.

4. След заснемане на фотосесия, до 3 работни дни ще получите линк към Вашата галерия с индивидуална парола, от която да направите подбор на кадрите. 

5. Снимките ще получите до 30 работни дни след заснемането. Ще бъдат изпратени по е-майл.

6. Снимките се обработват по реда на заснема, ако желаете експресна обработка, цената се оскъпява с 50% от цената на сесията!

*Emotion Studio си запазва правото да прави промени на цените и условията! 

Общи Условия

1. Всяко лице заснето от "Emotion Studio" е дало доброволно съгласието си да бъде заснето. За лица под 18г. съгласието е дадено от родител/настойник в писмен вид, под тази публикация, на лично съобщение или попълнена на място декларация! 

2. Снимките направени от мен в индивидуална фотосесия, рожден ден, тържество или друго, НЕ могат да се ползват за рекламна цел. Използването им с такава цел е нарушаване на авторското ми право, както и на закона . Ако желаете все пак да ползвате снимките в реклама, следва да го обсъдим заедно и да определим цената.

2. С избора да бъда Ваш фотограф, Вие се съгласявате да публикувам избрани от мен кадри в личния ми сайт и фейсбук страница с цел  популяризиране на работата ми. В случай, че категорично НЕ желаете снимките да бъдат използвани, моля да ме уведомите своевременно, запазвам си правото да откажа ангажимент!

3. Необработени кадри НЕ се предоставят под никаква форма! Ако по някакво изключение имате такива (изтеглени от онлайн галерията), то те не могат да бъдат публикувани в интернет пространството, както и да бъдат препращани на трети лица! Използването им по този начин е нарушаване на авторското ми право, както и на закона!

4. Ако участвате с направени от мен снимки в конкурси, моля да посочите името или линк към мен като техен автор.

5. В студиото или докато снимам навън Вашата сесия, НЕ може и вие също да снимате с телефон, апарат или друг вид камера. Нали все пак сте се доверили на мен :)

* Emotion Studio не носи отговорност, ако не сте се запознали с общите условия!

Ако имате други въпроси моля отправете ги предварително на посочения е-майл или на мобилния ми телефон.

Графичен дизайн и Рекламни услуги

Ако желаете да се възползвате от услугите на студиото свързани с изготвянето на корпоративен дизайн, печатни материали, рекламни услуги или уеб дизайн е необходимо да се свържете с мен на тел.: 0889000873 за да си определим час за предварителна среща и да объсдим Вашите желания и нашите идеи в един общ проект.

Благодаря за вниманието!